Top

Ονομάζομαι Μπουντάς Αναστάσιος, είμαι κτηνίατρος και παρέχω εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της εξέτασης, διάγνωσης, θεραπείας, χειρουργικής και νοσηλείας των μικρών ζώων (σκύλου-γάτας).

Μετά από πολυετή παρουσία στον κτηνιατρικό χώρο με Ιατρείο Μικρών Ζώων, δημιούργησα μια πρότυπη, σύγχρονη και πλέον εξοπλισμένη κτηνιατρική κλινική (vet clinic) στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας 84 (τέρμα τρόλεϊ ) στην Πετρούπολη.

Στο νέο κτηνιατρείο, παρέχω υπηρεσίες ψηφιακών ακτινογραφιών και ακτινογραφιών δοντιών, υπερηχοτομογραφιών (υπέρηχος) και ξεχωριστό σύγχρονο χειρουργείο και νοσηλευτήριο. Επίσης διαθέτω ιδιαίτερο χώρο για καλλωπισμό (μπάνιο-κούρεμα) για σκύλους και γάτες.

Ψηφιακές Ακτινογραφίες

Το Ιατρείο διαθέτει έναν ιδιαίτερο και ανεξάρτητο χώρο ακτινολογικού εργαστηρίου. Σ' αυτόν βρίσκεται εγκατεστημένο ακτινολογικό μηχάνημα, για όλες τις δυνατές ακτινογραφικές λήψεις καθώς και ξεχωριστό οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα.

Περισσότερα...

Χειρουργική Μαλακών Μορίων

Πραγματοποιούμε πληθώρα επεμβάσεων που αφορούν:

  • το πεπτικό σύστημα, όπως εντεροτομές και εντερεκτομές, αφαίρεση ξένων σωμάτων, γαστροτομές, κ.ά.
  • το ουροποιητικό σύστημα, όπως λιθοτριψία ουρόλιθων με υπέρηχους, διάνοιξη ουροδόχου κύστης για αφαίρεση νεοπλασιών ή λίθων, κ.ά.
  • το
Περισσότερα...

Υπέρηχοι

Με τη βοήθεια έγχρωμου, κτηνιατρικού υπερηχοτομογράφου, μπορούμε να πάρουμε καθαρές και υψηλής ανάλυσης εικόνες από τα κοιλιακά όργανα, αλλά και από την καρδιά.

Περισσότερα...

Στειρώσεις

Στα αρσενικά ζώα με τον όρο στείρωση συνήθως εννοούμε τον ευνουχισμό τους, που συνίσταται στη χειρουργική αφαίρεση και των δύο όρχεων, ενώ στα θηλυκά, συνήθως εννοούμε την ωοθηκυστερεκτομή, που συνίσταται στη χειρουργική αφαίρεση όλου του γεννητικού συστήματος (μήτρα, σάλπιγγες και ωοθήκες).

Περισσότερα...

Παθολογική Διερεύνηση

Στο Ιατρείο μας, λαμβάνουμε πλήρως το ιστορικό του ζώου, διενεργούμε λεπτομερή κλινική εξέταση και εφόσον απαιτείται, προχωρούμε και σε εργαστηριακούς ελέγχους (λήψη αίματος-ούρων, ακτινογραφίες, υπέρηχοι, κ.ά).

Περισσότερα...

Ορθοπεδικά

Πραγματοποιούνται σε συνεργασία με ειδική ορθοπεδική κτηνιατρική κλινική.

Περισσότερα...

Μικροβιολογικό - Αιματολογικό - Βιοχημικό

Έχουμε στη διάθεσή μας αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή, ειδικό για ζώα και μέσα σε 10 λεπτά, μπορούμε να έχουμε μια πλήρη γενική αίματος (αιμοδιάγραμμα) και αποτελέσματα για σάκχαρο, για τη λειτουργία των νεφρών, του ήπατος, για τα επίπεδα τριγλυκεριδίων, χολοστερόλης, καλίου, κ.ά.

Περισσότερα...

Κλινικές δίαιτες

Πολλές παθολογικές καταστάσεις αντιμετωπίζονται πλήρως ή διευκολύνεται η αντιμετώπισή τους με τροποποίηση του διαιτολογίου . Διαθέτουμε πλήρη γκάμα από ειδικές κλινικές δίαιτες , για αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδων, τροφικής αλλεργίας, καρδιακής ανεπάρκειας, νεφρικής ανεπάρκειας, παχυσαρκίας, έμφραξης-λιθίασης του ουροποιητικού κ.λ.π.

Περισσότερα...

Καλλωπισμοί

Διαθέτουμε ξεχωριστό χώρο, με ειδικά διαμορφωμένη μπανιέρα για μικρά αλλά και μεγαλόσωμα ζώα.
Ο χώρος διαθέτει κλιματισμό (ψύξη-θέρμανση), συνεχή παροχή θερμού νερού και επαγγελματικό εξοπλισμό στεγνώματος.

Περισσότερα...

Εμβολιασμοί

Η σημασία τους είναι αναμφισβήτητη και δεν πρέπει να υποτιμάται. Αποτελεί την πρωταρχική φροντίδα του κατοικίδιου μας. Το πρόγραμμα εμβολιασμών που εφαρμόζουμε, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του ζώου σας και έχει καταρτιστεί με βάση τις επιδημιολογικές συνθήκες του ελληνικού χώρου, τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων και τις επίσημες οδηγίες χρήσης των εμβολίων.

Περισσότερα...

Βιοψίες-Κυτταρολογικό

Διαθέτουμε σύγχρονο μικροσκόπιο για άμεση παρατήρηση ορισμένων βιολογικών δειγμάτων, αλλά και συνεργασία με ειδικό κτηνιατρικό εργαστήριο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για κυτταρολογικές εξετάσεις και βιοψίες.

Περισσότερα...

Αποπαρασιτώσεις

Οι αποπαρασιτώσεις, διακρίνονται σε ενδοαποπαρασιτώσεις (εσωτερικά παράσιτα που αφορούν κυρίως το πεπτικό σύστημα) και εξωαποπαρασιτώσεις (εξωτερικά παράσιτα όπως ψύλλοι, τσιμπούρια, σκνίπες, κ.ά).

Περισσότερα...