Ονομάζομαι Μπουντάς Αναστάσιος, είμαι κτηνίατρος και παρέχω εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της εξέτασης, διάγνωσης, θεραπείας, χειρουργικής και νοσηλείας των μικρών ζώων (σκύλου-γάτας).

Μετά από πολυετή παρουσία στον κτηνιατρικό χώρο με Ιατρείο Μικρών Ζώων, δημιούργησα μια πρότυπη, σύγχρονη και πλέον εξοπλισμένη κτηνιατρική κλινική (vet clinic) στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας 84 (τέρμα τρόλεϊ ) στην Πετρούπολη.

Στο νέο κτηνιατρείο, παρέχω υπηρεσίες ψηφιακών ακτινογραφιών και ακτινογραφιών δοντιών, υπερηχοτομογραφιών (υπέρηχος) και ξεχωριστό σύγχρονο χειρουργείο και νοσηλευτήριο. Επίσης διαθέτω ιδιαίτερο χώρο για καλλωπισμό (μπάνιο-κούρεμα) για σκύλους και γάτες.

Υπέρηχοι

Με τη βοήθεια έγχρωμου, κτηνιατρικού υπερηχοτομογράφου, μπορούμε να πάρουμε καθαρές και υψηλής ανάλυσης εικόνες από τα κοιλιακά όργανα, αλλά και από την καρδιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο υπέρηχος είναι πολύ χρήσιμος για τη διάγνωση της ''πυομήτρας'', της λιθίασης του ουροποιητικού, της καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη, της οξείας παγκρεατίτιδας, των νεοπλασματικών και μη παθήσεων του ήπατος, σπλήνα και άλλων ενδοκοιλιακών οργάνων.
Σε ειδικές περιπτώσεις υπάρχει συνεργασία, με εξειδικευμένο στους υπερήχους, συνάδελφο κτηνίατρο.